Side mark AB

Stenläggning Storhogna

Side Mark AB

Side Mark AB är ett väletablerat komplett mark-och anläggningsföretag som utför alla vanligt förekommande entreprenadarbeten som markarbeten och vi erbjuder bland annat stenläggning i Storhogna med omnejd. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag lokalt i Jämtland & Härjedalen. Företaget arbetar alltid med stor noggrannhet och lotsar våra kunder genom hela processen. Våra medarbetare har flera års erfarenhet ifrån branschen och jobbar alltid med kundens önskemål och behov i fokus. Tveka inte på att höra av dig om du undrar någonting!

Vilka vi är

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Ritningar är inte alltid ett måste utan en nära dialog med våra uppdragsgivare är minst lika viktigt. Kort och gott är vi det perfekta valet av företag för alla som söker en markentreprenör.

Vad vi gör

Av oss här på Side Mark AB kan du få hjälp med totalentreprenad, gräventreprenad, avlopp, dränering, plattsättning, stenarbeten samt hus och grundarbeten. Vi åtar oss både stora och små jobb. Vi erbjuder alla våra blivande kunder en gratis offert. Kontakta oss för ett kostnadsförslag eller om du har någonting du vill fråga.

VÅRA TJÄNSTER

Side Mark AB

SIDE 475, 845 73 Oviken
070-237 35 57
Stenläggning Storhogna